Popular Tags

Articles Category

Γιατί πρέπει να έχω μια ιστοσελίδα;

Το σάιτ σας, όπως και κάθε σάιτ, είναι ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας. Δεν αποτελεί ολόκληρη την επιχείρησή σας. Η επιχείρησή σας είναι αυτό που επί της ουσίας προσφέρετε προς εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Το σάιτ σας, όπως και κάθε σάιτ, είναι ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας. Δεν αποτελεί ολόκληρη την επιχείρησή σας. Η επιχείρησή σας είναι αυτό που επί της ουσίας προσφέρετε προς εξυπηρέτηση των πελατών σας.
Αν και μικρομεσαία επιχείρηση, γνωρίζετε ότι όλοι οι πιθανοί πελάτες σας δουλεύουν πλέον μέσω ίντερνετ. Οι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν το ίντερνετ όπως παλαιότερα τον τηλεφωνικό κατάλογο.
Είναι γεγονός, ότι πλέον οι άνθρωποι περιμένουν από τις επιχειρήσεις να έχουν δικά τους σάιτ, όπως ακριβώς περιμένουν οι επιχειρήσεις να έχουν μια πραγματική φυσική διεύθυνση.
Η απώλεια σάιτ εγείρει ερωτήματα στους πελάτες: είστε τεχνολογικά εκτός εποχής; Ή μήπως η επιχείρησή σας δεν αντέχει οικονομικά μια τέτοια κίνηση; Μπορεί σύντομα να μην υπάρχετε ως υπηρεσία; Ερωτήσεις που δεν θέλετε ένας υποψήφιος πελάτης να σκεφτεί για την επιχείρησή σας.

Πρέπει να έχω ιστοσελίδα;

Αν θέλετε να
•    αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας
•    αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας
•    βρείτε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω της ιστοσελίδας σας
Αν θέλετε πραγματικά περισσότερη κίνησή στην επιχείρησή σας, ένα σάιτ είναι πλέον σαν την επαγγελματική σας κάρτα και πρέπει να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν. Ακόμα κι αν δεν προσφέρετε ηλεκτρονικό εμπόριο, ένα σάιτ αποτελεί την ψηφιακή ταυτότητα της επιχείρησης, παρέχοντας στους πιθανούς σας πελάτες γρήγορα τις αναγκαίες πληροφορίες.

Αν δεν έχετε ήδη σάιτ, σας δίνουμε 6 λόγους ώστε να αποκτήσετε ένα σήμερα.


1. Η επιχείρησή σας θα κερδίσει σε αξιοπιστία

ΤΟ 30% ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή. Το σάιτ σας είναι το νούμερο 1 ενεργητικό μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι ξοδεύουν κατά μέσο όρο 23,6 ώρες την εβδομάδα στο ίντερνετ. Ακόμα και με τις κινητές συσκευές ασχολούνται με αυτό έως και πέντε ώρες την ημέρα. Οι καταναλωτές πλέον το θεωρούν αυτονόητο. Απαιτούν από τις εταιρείες μια ιντερνετική παρουσία και θα κρίνουν μια εταιρεία που δεν έχει ιστοσελίδα αναλόγως.
Στην πραγματικότητα, το 48% των ανθρώπων αναφέρουν την παρουσία ενός δικτυακού τόπου ως το σημαντικότερο παράγοντα για να επιλέξουν μια επιχείρηση. Ένας σάιτ είναι ο πρώτος σταθμός για έρευνα και διαπιστευτήρια, κριτικές, ακόμα και βραβεία.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο διαδίκτυο για πράγματα που θέλουν, για λύσεις στα προβλήματά τους, για να συγκρίνουν τιμές ή απλώς για να πάρουν κάποιες πληροφορίες για ένα κατάστημα, εστιατόριο ή επιχείρηση πριν αγοράσουν από αυτά.
Η ύπαρξη ενός σάιτ όχι μόνο θα παρέχει τις πληροφορίες που αναζητούν, αλλά θα δώσει αξιοπιστία στην επιχείρησή σας

Δηλώνει,
•    είμαι εδώ,
•    I mean business,
•    και θα είμαι εδώ για το μεγάλο χρονικό διάστημα.


2. Εξασφαλίζει χρήματα

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα αξίζει την αρχική επένδυση, ειδικά αν χτίστηκε με λογισμικό το οποίο σας επιτρέπει να προσθέτετε και να αλλάζετε τακτικά το δικό σας περιεχόμενο, εξοικονομώντας χρήματα στις ενημερώσεις.

3. Οι πελάτες ενημερώνονται μέσω αυτής

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ  ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
Ο κόσμος επισκέπτεται το σάιτ σας, όταν θέλει να μάθει ή να κάνει κάτι. Η σελίδα πρέπει να μπορεί να απαντήσει τρία βασικά ερωτήματα εντός τριών δευτερολέπτων από την προσγείωση του υποψηφίου πελάτη στον σάιτ σας:

•    Ποιοι είστε ;
•    Τι κάνετε / προσφέρετε;
•    Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;


Ζούμε στην εποχή του ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, όπου οι καταναλωτές θέλουν και παίρνουν τις πληροφορίες που αναζητούν αμέσως - που σημαίνει ότι το σάιτ της εταιρείας σας θα πρέπει να απαντά σε κάθε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις. Στην πιο βασική μορφή, σκεφτείτε ότι ένα σάιτ είναι ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο ή κατάλογος που μπορεί να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή. Είναι πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο να ενημερώσετε τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο σάιτ σας από ότι σε ένα τυπωμένο φυλλάδιο ή έναν κατάλογο.
Ο δικτυακός σας τόπος όμως μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο ή ένας κατάλογος. Τώρα έχετε YouTube, Podcasts, Webinars, eBooks και άλλα ηλεκτρονικά μέσα για να παρουσιάσετε τις ικανότητες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Μπορείτε να παρέχετε online μαθήματα, εργαστήρια, συμβουλές και υπηρεσίες. Για να μην αναφέρουμε ότι με την ενοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε και πρέπει να μοιράζεστε τις πληροφορίες σας σε πολλά κανάλια και να φτάσετε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό.

4. Ένα σάιτ είναι πάντα προσβάσιμο

Σε αντίθεση με την επαγγελματική σας στέγη, η οποία είναι ανοιχτή μόνο μερικές ώρες την ημέρα, ένα σάιτ είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Παρέχετε στους τακτικούς και μελλοντικούς πελάτες την ευκολία της επιθεώρησης των προϊόντων σας και των υπηρεσιών που παρέχετε, όταν το κατάστημά ή γραφείο σας είναι κλειστό.
Με τον σημερινό πολυάσχολο τρόπο ζωής, αυτό είναι ένα απαραίτητο σημείο πώλησης όταν ο υποψήφιος πελάτης λαμβάνει την απόφαση αγοράς.

5. Ένα σάιτ στοχεύει σε ευρύτερο κοινό

Δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμα και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να στοχεύσετε σε ένα ευρύτερο κοινό.

6. Παρέχει μέσα για να δείξετε την εργασία σας

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης, ένα σάιτ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρουσιάσετε την εργασία σας και να επιδείξετε τις ικανότητές σας. Με μια συλλογή εικόνων ή βίντεο, καθώς και μαρτυρίες πελατών, μπορείτε να αποδείξετε τι κάνει την εταιρία σας μοναδική.

Αρκεί απλά ένα νέο σάιτ;

Ένας καλό σάιτ θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το εμπορικό σας σήμα. Θα αυξήσετε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών της επιχείρησης σας.
Εάν επισκεφθείτε ένα μαγαζί που δείχνει βρώμικο, η εντύπωση είναι ότι το κατάστημα πιθανώς δεν είναι καλό.

Γιατί PC SoS  και γιατί να μας επιλέξετε

Όταν ξεκινάμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας σας ιστοσελίδας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να σας δώσουμε περιθώρια ανάπτυξης και εφαρμογής νέων λειτουργικών δυνατοτήτων.
Χάρη στην ποικιλία των πελατών μας,  είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε συνεχή βελτιστοποίηση της ποιότητας και προσαρμογή του σάιτ στις ανάγκες σας. Μπορούμε να κάνουμε τις προσδοκίες σας πραγματικότητα.
Ζητείστε την γνώμη μας. Μοιραστείτε μαζί μας το όραμά σας και μαζί θα δημιουργήσουμε ένα σάιτ μοναδικό για εσάς και της ανάγκες της εταιρίας σας.